Leverandører

Bare det beste er godt nok

RPT Gass leverer varer fra store og anerkjente leverandører. For å kunne opparbeide oss et godt rykte og en stabil kundegruppe, er det svært viktig for RPT GASS som bedrift å kunne levere produkter som varer – og virker.

Det har vært viktig for RPT Gass å finne solide leverandører med gode produkter og høy kompetanse – som kan bistå om det er behov, og levere når det er forventet. Vi har med tiden funnet leverandører som vi stoler på, som kan sine ting, og som tar dialog med oss når det er behov.


Fraccaro leverer strålevarme til hele verden. Svart og rød strålevarme som gir fleksible og driftssikre løsninger som gjør at deres produkter eksporteres både til Europa og Asia. Deres referanse liste er imponerende og taler for seg. Sjekk deres internett side som er delvis på norsk.

FBR har produsert high-tech brennere for privat og industrielt bruk siden 1969. Deres produkter eksporteres til over 80 land, og RPT Gass har etter hvert levert disse brennerne i stort antall rundt i Norge.

Tecnogas er en betydelig leverandør av utstyr som, regulatorer, slanger, koblinger og ellers alt som ønskes innenfor gass. Flere av deres produkter lagerføres hos oss. Spør oss om å få tilsendt katalog på norsk. Utvalget er meget stort og variert.