LUNA 1900 H DIAMOND

ecowave          ecoswitch

LUNA H DIAMOND serien består av totalt 6 peiser. Visuell høyde er 406 mm etter innbygging. I denne serien er 1900`n den største, og 700`n den minste. Så dersom du føler deg forført av peisens rette linjer og uttrykk, men kunne tenke deg en lengre variant, finnes det ytterligere 5 alternativer. Virkningsgraden på M-Designs Peiser finner du ikke maken til, i snitt ligger de på ca 85%!! Alle modellene leveres med sort speil i bakveggen som standard for å «doble flammebildet», og fjernkontroll med trinnløs regulering av flammehøyden.

Velg mellom Diamanter, Safirer, Små eller Store Hvite steiner som pynt inni peisen uten tillegg i prisen.

Visuelle mål på denne modellen er 406 x 1823 mm. Virkningsgraden er på hele 83%!! Største modellen i LUNA H serien med en effekt på 13,8 KW.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 86490,-

inkl mva


Karakteristisk:

  • Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.
  • Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.
  • Doble ekspansjonsluker til å holde det interne trykket under kontroll, og ved å gjøre det, øke sikkerheten.
  • Kapasitet: 13,8 KW
  • Virkningsgrad: 83 %
  • Vekt: 190 Kg
  • Synlig størrelse: 406 x 1823 mm
  • Avgassrør: Ø 200/130 og/eller Ø 150/100

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.