Vero Design

Produktene fra VeroDesign er ikke de du finner hos naboen.

Navnet VeroDesign er synonymt med eksklusive peiser som kun produseres på bestilling.

To modellserier

RPT GASS forhandler to modellserier fra denne produsenten. Gala som er en lukket peis med glass og Nippon som er den åpne modellen. Begge er svært eksklusive og forskjellen ligger i at Gala har glass og avgir varme mens Nippon er uten glass og avgir derfor svært lite varme.

Ta kontakt for utfyllende informasjon.


Kun på forespørsel


Vero Design må sees på som en meget spesiell produsent, som vi er stolte av å kunne tilby produkter fra. Men når sant skal sies, så ligger fokuset deres på produsentsiden. Og ikke så mye på salgsfremming og reklame. Vi har derfor ikke så mye vi kan vise frem, men ta gjerne en titt på nettsiden deres: http://www.vero-design.net/

Kanskje har du en ide allerede om hvordan du vil bygge inn peisen selv, og trenger bare en eksklusiv peis?

En elegant og imponerende gasspeis. Gala finnes i størrelser fra 80 til 200 cm bred. Gala leveres som vanlig modell, eller som tunell-versjon for innbygging i vegg. Peisen har lukket forbrenning, og leveres naturligvis for både propan og naturgass. Gala lages på spesialbestilling og leveres komplett med marmorsteiner og fjernkontroll. I motsetning til Nippon er dette en peis som avgir god varme.

GB – Gala 2011 – Installation and operating instructions

En Storslagen gasspeis med et naturlig og vakkertflammebilde. Elegant og imponerende. Peisen leveres opptil 3,5m bred. og i et stort antall varianter. Standard, hjørnemodeller, tunnel eller tresidet. Peisen kan modifiseres på de fleste mål og leveres komplett med dekorative marmorsteiner og fjernkontroll. Nippon leveres naturligvis for både propan og naturgass. I motsetning til Gala, er Nippon en åpen peis og dermed ikke ment å avgi særlig varmer.

Nippon bruker- og installasjonsmanual

Vero Design, innovatør og produsent av minimalistisk og teknisk fremragende tre-eller gass brenner peisinnsatser. Spesielt på gassbrennende innsatser, følger vi på en trendy måte: tidløs design med fremragende teknisk know-how.

Dette gjør vi med et stort utvalg av tiltak og typer: fra 80 cm bredde (GALA) opp til 350 cm bredde (NIPPON) med en maksimal gassbrenner opptil 250 cm lang.

Alle typer er CE-godkjent (DVGW) og lov til å installere over hele Europa.