LUNA 1150 V DIAMOND

ecowave          ecoswitch

LUNA V DIAMOND serien består av totalt 3 peiser. Det spesielle med disse er den vertikale høyden, og effekten er på hele 12 KW . Så dersom du ønsker et ildsted med stor høyde og stor lengde, er LUNA V kanskje den rette for deg. Luna 1150V er den største i denne serien. Sjekk ut de 2 andre alternativene, eller LUNA DV,  som kan nytes fra begge sider av veggen. Virkningsgraden på M-Designs peiser ligger i snitt på ca 85%. Alle modellene leveres med sort speil i bakveggen som standard for å «doble flammebildet», og fjernkontroll med trinnløs regulering av flammehøyden.

Velg mellom diamanter, safirer, små eller store hvite steiner som pynt inni peisen uten tillegg i prisen.

Virkningsgraden er på 85%.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 84 500,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.

Karakteristisk:

Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.

Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.

  • Kapasitet: 12 KW
  • Virkningsgrad: 85 %
  • Vekt: 170 Kg
  • Synlig størrelse: 1085 x 698 mm
  • Avgassrør: Ø 200/130 og/eller Ø 150/100