LUNA 850 V DIAMOND

ecowave          ecoswitch

LUNA V DIAMOND serien består av totalt 3 peiser. Det spesielle med disse er den vertikale høyden, å dersom du ønsker ett ildsted med stor høyde, er LUNA V kanskje den rette for deg. 850 er den midterste modellen, hverken høyest eller smalest, mer en mellomting. Sjekk ut de 2 andre alternativene, eller LUNA DV serien, som kan nytes fra begge sider av veggen. Virkningsgraden på M-Designs peiser ligger i snitt på ca 85%. Alle modellene leveres med sort speil i bakveggen som standard for å «doble flammebildet», og fjernkontroll med trinnløs regulering av flammehøyden.

Velg mellom diamanter, safirer, små eller store hvite steiner som pynt inni peisen uten tillegg i prisen.
Virkningsgraden på denne modellen er på hele 87,1%, med en effekt på 9,7 KW.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 78 250,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.

Karakteristisk:

Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.

Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.

  • Kapasitet: 9,7 KW
  • Virkningsgrad: 87,1 %
  • Vekt: 145 Kg
  • Synlig størrelse: 785 x 659 mm
  • Avgassrør: Ø 200/130 og/eller Ø 150/100