True Vision 850 CL/CR

ecowave

True Vision er en eksklusiv serie fra M-Design. Peisen har antireflektivt glass, noe som gir en følelse av at det ikke er glass i det hele tatt. Den er også utstyrt med 3D-brenner, slik at flammene kommer ut gjennom vedkubbene. Serien består av 3 størrelser; True Vision 550 – 850 -1050.

Se tekniske spesifikasjoner for mål.

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning

  • Godkjent for biogass

Pris kr: 105 045,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.

Karakteristisk:

Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.

Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.

Doble ekspansjonsluker til å holde det interne trykket under kontroll, og ved å gjøre det, øke sikkerheten.

  • Kapasitet: 3- 11 KW
  • Virkningsgrad: 79 %
  • Vekt: 149 kg
  • Avgassrør: Ø 200/130