LUNA 1000 DH DIAMOND

ecowave

M-Design`s LUNA 1000 DH DIAMOND gir deg muligheten til å nyte peisen fra to rom. LUNA DH  består av 4 modeller, der denne  er den minste. Virkningsgraden er på hele 86,6%, med en effekt på 7,0 KW. Skulle ideen om en slik peis falle i smak, men målene ikke passe, sjekk ut de andre alternativene.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 101 450,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.

Karakteristisk:

Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.

Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.

  • Kapasitet: 7,0 KW
  • Virkningsgrad: 86,6 %
  • Vekt: 120 Kg
  • Synlig størrelse: 408 x 935 mm
  • Avgassrør: Ø 200/130 og/eller Ø 150/100