LUNA 1000 H DIAMOND

ecowave

LUNA H DIAMOND serien består av totalt 6 peiser. I denne serien er 1000 den nest minste, og 1900 den største. Så dersom du føler deg forført av peisens rette linjer og uttrykk, men kunne tenke deg en kortere eller lengre variant, finnes det ytterligere 5 alternativer. Virkningsgraden på M-Designs peiser ligger i snitt på ca 85%. Alle modellene leveres med sort speil i bakveggen som standard for å «doble flammebildet», og fjernkontroll med trinnløs regulering av flammehøyden.

Valgmuligheter

Velg mellom diamanter, safirer, små eller store hvite steiner som pynt inni peisen uten tillegg i prisen.

Virkningsgraden er på hele 86,8%! Nest minste modellen i LUNA serien med en effekt på 7 KW.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 82 395,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.

Karakteristisk:

Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.

Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.

  • Kapasitet: 7,0 KW
  • Virkningsgrad: 86,8 %
  • Vekt: 120 Kg
  • Synlig størrelse: 408 x 935 mm
  • Avgassrør: Ø 200/130 og/eller Ø 150/100