LUNA 1900 H DIAMOND

ecowave          ecoswitch

LUNA H DIAMOND-serien består av totalt 6 peiser. Visuell høyde er 408 mm. I denne serien er 1900 den største, og 700 den minste, så dersom du føler deg forført av peisens rette linjer og uttrykk, men kunne tenke deg en lengre variant, finnes det ytterligere 5 alternativer. Virkningsgraden på M-Designs peiser ligger i snitt på ca 85%. Alle modellene leveres med sort speil i bakveggen som standard for å «doble flammebildet», og fjernkontroll med trinnløs regulering av flammehøyden.

Velg mellom diamanter, safirer, små eller store hvite steiner som pynt inni peisen uten tillegg i prisen.

Virkningsgraden er på 83%. Største modellen i LUNA H serien med en effekt på 13,8 KW.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 109 147,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.

Karakteristisk:

Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.

Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.

  • Kapasitet: 13,8 KW
  • Virkningsgrad: 83 %
  • Vekt: 190 Kg
  • Synlig størrelse: 408 x 1835 mm
  • Avgassrør: Ø 200/130 og/eller Ø 150/100