LUNA 700 H DIAMOND

ecowave

LUNA H Diamond serien består av totalt 6 peiser. Luna 700 H er den minste, og 1900 den største. Så dersom du føler deg forført av peisens rette linjer og uttrykk, men kunne tenke deg en lengre variant, finnes det ytterligere 5 alternativer. Virkningsgraden på M-Designs peiser ligger i snitt på ca 85%. Alle modellene leveres med sort speil i bakveggen som standard for å «doble flammebildet», og fjernkontroll med trinnløs regulering av flammehøyden.

Velg mellom Diamanter, Safirer, Små eller Store Hvite steiner som pynt inni peisen uten tillegg i prisen.

Visuelle mål på LUNA 700 H Diamond er 408 x 635 mm. Effekten er 5 KW, og virkningsgraden er 86%.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 76 218,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.

Karakteristisk:

Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.

Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.

  • Kapasitet: 5,0 KW
  • Virkningsgrad: 86 %
  • Vekt: 100 Kg
  • Synlig størrelse: 408 x 635 mm
  • Avgassrør: Ø 200/130 og/eller Ø 150/100