True Vision 550DC

True Vision er en eksklusiv serie fra M-Design. Peisen har antireflektivt glass, noe som gir en følelse av at det ikke er glass i det hele tatt. Den er også utstyrt med 3D-brenner, slik at flammene kommer ut gjennom vedkubbene. True Vision kommer i flere størrelser og modeller.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 94 832,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.